Je bent hier:

Consult met een medium

Waarom een consult boeken?

Er zijn verschillende redenen om een consult te boeken bij een medium. Het kan zijn dat je graag wilt weten dat een dierbare overledene bij je is en of het goed gaat met die persoon. Maar het kan ook zijn dat je met vragen over je huidige leven rondloopt. Doe ik nog het juiste werk? Hoe kan ik mijn relatieproblemen aanpakken? Waarom lukt het mij niet om vriendschappen te onderhouden? Zaken waar je mee kunt zitten en zelf niet goed uitkomt. Of je wilt weten waar je talenten liggen of hoe om te gaan met je financiële situatie.

Een medium is in staat naar je verleden en je heden te kijken. Wat speelt er nu en wat zou daarvan de oorzaak kunnen zijn vanuit je verleden? Een goed medium vraagt niet van tevoren wat je wilt weten maar voelt dat aan. Een goed consult geeft je helderheid en is een steuntje in de rug waardoor je verder kunt met jouw proces. Want je moet het uiteindelijk wel zelf doen.

Waar is een consult niet voor bedoeld?

Een consult is uitdrukkelijk niet bedoeld om je toekomst te voorspellen of om een diagnose te stellen over je gezondheid. Een medium kan je hooguit aanwijzingen geven over wat je zou kunnen doen in een bepaalde situatie. Hoe je vervolgens met die informatie omgaat is je eigen verantwoordelijkheid.

Wat kun je verwachten van een consult?

Van tevoren geef je aan of je een psychic of een mediamiek consult wilt. Geef niet aan waarover je meer wilt weten noch met wie je contact wilt! Het is aan het medium om dit aan te voelen. Tijdens de reading vraagt zij/hij meerdere malen of je herkent wat er verteld wordt. Dat geeft je genoeg gelegenheid om aan te geven dat het medium niet helemaal op het juiste spoor zit, mocht dat zo zijn. Ga niet uitgebreid in gesprek; dat gaat alleen maar af van de tijd die het medium heeft om jou de benodigde informatie of bewijzen te geven.

Het kan een enkele keer voorkomen dat een medium geen contact maakt met diegene met wie jij graag contact wilde. Dat kan zijn omdat je het contact met iemand anders op dat moment harder nodig had. Of omdat de persoon van wie je graag iets wilde horen minder goed ‘klikt’ met het medium in kwestie. Net als in onze wereld voelen onze dierbaren in de spirituele wereld zich tot de één meer aangetrokken dan tot de ander. Dat betekent niet dat het medium geen contact kan maken met de persoon die jij wenst. Als je aangeeft dat je bijvoorbeeld eigenlijk voor je overleden vader kwam, kan het medium alsnog proberen contact met hem te maken.

Goed om te weten

Het is niet zo dat een medium letterlijk alles van je ziet zoals sommigen vrezen. Een medium kijkt niet dwars door je kleren heen, ziet je bezig in de badkamer of weet wat jij op een bepaald moment denkt. Een medium voelt energie en haalt uit die energie informatie. Ook als je gesloten bent of zenuwachtig. Een goed medium voelt dat wel maar het vormt geen belemmering voor een reading.

Wees er op voorbereid dat een reading behoorlijk wat indruk op je kan maken. Een medium voelt en ziet immers dingen van jouw heden en verleden en kan contact maken met je overleden dierbaren. Dat kan soms emotioneel zijn. Wij raden je daarom aan een afspraak te maken op een rustig moment zodat je tijd hebt om alles te laten bezinken. Uit ervaring weten we dat het onmogelijk is om alles wat je tijdens een reading hoort direct te bevatten of te onthouden. Daarom is het mogelijk om een geluidsopname van het consult te bestellen.