Je bent hier:

Algemene Informatie

Wij vinden het belangrijk dat onze mediums op een integere, respectvolle en liefdevolle manier werken. Dat zij hun boodschappen helder en down to earth vertalen en daarmee inzicht, rust en wijsheid kunnen overdragen.

Alle mediums die zijn aangesloten bij het Mediumplatform hebben wij in eerste instantie geselecteerd op de opleidingen en cursussen die zij hebben gevolgd volgens de Engelse vorm van mediumschap.

De mediums hebben trainingen gevolgd op het vermaarde en wereldwijd erkende Arthur Findlay College in Engeland (AFC).

Ook kunnen zij de Academie voor Mediumschap van medium José Gosschalk met goed gevolg hebben afgerond ofwel de opleiding van medium Anneke Klaassens.

Daarnaast kunnen zij ook jaren hebben meegelopen met workshops en seances bij Willemijn en Bonnie Bessem, die met hun familie Stichting zijn erkend als afgevaardigde branche van de Spiritual National Union.

Voordat een medium start bij het Mediumplatform, is zij of hij gescreend op haar of zijn skills als werkend medium. Om onze mediums scherp te houden en zodoende de kwaliteit van het platform, stimuleren wij naar een regelmatige bijscholing bij erkende mediums ter inspiratie en ontwikkeling van hun eigen persoonlijke groei.